Reserveer en Boek

Omdat we maar 4 – 5 plaatsen hebben voor campers en caravans is reserveren voor caravans en campers altijd noodzakelijk. Voor tenten is reserveren altijd gewenst om teleurstellingen te voorkomen. Rond Hemelvaart en Pinksteren en in de weekenden vanaf mei t/m September is reserveren verplicht. Graag tijdig reserveren, in ieder geval drie dagen van te voren, zodat we hier in de planning rekening mee kunnen houden. Voor last minute boekingen kunt u bellen met de beheerder om de mogelijkheden te bespreken.

Voor fietsers met een kleine tent hebben wij een apart veld beschikbaar en is er altijd plaats

Reserveren kan via onderstaande module en levert ook een prijsopgave op. Betalen kan bij de reservering vooraf per bank, of op De Grutto waar een pinautomaat aanwezig is. Bij aankomst moet het volledige bedrag voldaan worden.

In onderstaand tabel worden houders van een natuurkampeerkaart (Groene Boekje) beschouwd als niet-Nivon leden. Als u niet in het bezit bent van het Groene Boekje wordt deze toegevoegd in de prijsopgave.
De Grutto is een natuurkampeerterrein voor rust zoekende kampeerders, daarom is er geen toegang mogelijk voor grote groepen. De maximale boekingsduur is 21 dagen.

Voor alle boekingen gelden de annuleringsvoorwaarden zoals deze zijn vastgesteld  in de algemene voorwaarden van het NIVON.

De annuleringskosten na bevestiging bedragen bij annulering:

  • tot vier maanden voor aanvang van het verblijf  € 6,- per persoon
  • tot twee maanden voor aanvang 50% van de totale kosten van verblijf, maar minimaal € 25,-,
  • tot één maand voor aanvang 75% van de totale kosten van verblijf, maar minimaal € 25,-
  • tot één dag voor aanvang 90% van alle kosten, met een minimum van € 25,-
  • bij annulering op de aanvangsdatum zelf of bij no show zijn die kosten 100%.

U kunt ook de terreinbeheerder bellen  of er ruimte is

Of stel de vraag of er ruimte is via e-mail

Of bel de aanmeldsecretaris (alleen tussen 17:00 en 19:00 uur)

X