Natuurkampeerterrein
Morgenrood
Gevarieerd kampeerterrein met weides & bos!
Direct reserveren

Reserveer en Boek

Omdat we maar 5 – 6 plaatsen hebben voor campers en caravans en niet elke tent op elke plek kan staan is reserveren altijd noodzakelijk via het reserveringsfomulier zodat u zeker bent van uw plek. Reserveringsaanvragen via de telefoon of mail worden niet aangenomen.

Voor tourfietsers met een kleine tent die een nacht willen blijven hebben wij een apart veld beschikbaar en is er i.p. altijd plaats. Wil je meerdere nachten maak dan gebruik van het reserveringsformulier hieronder.

De aankomsttijd op de camping is na 14.00 uur en voor 20.00 uur, de vertrektijd voor 12.00 uur. Aankomst tussen 12.00 en 14.00 uur is niet mogelijk. De beheerder is dan vaak niet aanwezig.

Dagelijks kunt u maximaal 2 volwassen gasten ontvangen (e.v.t. met kinderen) tegen het geldende tarief, graag dit wel vooraf melden bij de beheerder. Meer dan 2 volwassen gasten zijn alleen in overleg met de beheerder, vooraf aan de boeking toegestaan.

Om het toeristische karakter van onze camping te behouden en zoveel mogelijk gasten van onze camping te laten genieten is de maximale boekingsduur 14 dagen aaneengesloten en maximaal 28 dagen per jaar met een tussenpoze van minimaal een maand tussen 2 boekingen. Wij hebben geen seizoensplaatsen beschikbaar.

De Grutto is een natuurkampeerterrein voor rust zoekende kampeerders, daarom is er geen mogelijkheid voor groepen en het organiseren van feesten, kinderverjaardagen of activiteiten. 

Reserveren kan via onderstaande module en levert ook een prijsopgave op. Betalen kan bij de reservering vooraf per bank, of op De Grutto waar een pinautomaat aanwezig is. Bij aankomst moet het volledige bedrag voldaan worden.

In onderstaand tabel worden leden van de Groene Koepel (Groene Boekje) beschouwd als niet-Nivon leden. Als u niet in het bezit bent van een actueel lidmaatmaatschap van de Groene Koepel wordt deze toegevoegd in de prijsopgave.

Voor alle boekingen gelden de annuleringsvoorwaarden zoals deze zijn vastgesteld  in de algemene voorwaarden van het NIVON.

De annuleringskosten na bevestiging bedragen bij annulering:

  • binnen 1 week na de factuur/bevestiging kosteloos
  • tot vier maanden voor aanvang van het verblijf  € 6,- per persoon
  • tot twee maanden voor aanvang 50% van de totale kosten van verblijf, maar minimaal € 25,-,
  • tot één maand voor aanvang 75% van de totale kosten van verblijf, maar minimaal € 25,-
  • tot één dag voor aanvang 90% van alle kosten, met een minimum van € 25,-
  • bij annulering op de aanvangsdatum zelf of bij no show zijn die kosten 100%.

U kunt ook de terreinbeheerder bellen  of er ruimte is

Of stel de vraag of er ruimte is via e-mail