Informatieaanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever telefonisch contact? Dat kan.

Terreinbeheerder voor informatie lopende week

Overig: aanmeldingssecretaris Cees Stoutjesdijk

Correspondentie: Kees Hogervorst

Wilt u online reserveren?

Informatie

Natuurkampeerterrein De Grutto
Abtswoude 27 A
2636 EE Schipluiden

1 april t/m herfstvakantie

Per e-mail zijn wij ook goed te bereiken

Aanmeldingssecretaris

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid voor wandelaars en fietsers

  • De Grutto ligt aan het Oeverloperpad. Dat is het lange Afstands Wandelpad (LAW) 6-1, dat loopt van Hoek van Holland tot aan Leerdam. Het Oeverlooppad komt langs Abstwoude 27. 
  • De dichtsbijzijnde fietsroute is de LF 11, de Prinsenroute tussen Den Haag en Breda. De kortse verbinding met De Grutto vindt u met een knooppuntroute.
  • In het fietsnetwerk van Midden-Delfland ligt de ingang van De Grutto tussen de knooppunten 63 en 59! Vanaf knooppunt 63 is het ongeveer 800 meter in noordelijke richting.
    Vanaf Knooppunt 59 is het ongeveer 1600 meter in zuidelijke richting.

Bereikbaarheid per auto

A13 afslag Delft-Zuid, Kruithuisweg volgen, bij wijk 22 linksaf Derde Werelddreef, direkt links Amazoneweg volgen, die in een bocht naar rechts overgaat in de Abtswoude. Deze smalle weg 3 km volgen, bij nummer 27 links, ( via enkele hekken ) langs de boerderij naar een oprijlaan van 700 meter. Aan het eind daarvan ligt De Grutto

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

  • Vanaf station Delft Centrum, neem HTM-tramlijn 1 tot eindpunt Abtswoudsepark, dan nog 30 minuten lopen over de Abtswoude richting Schiedam tot bij nummer 27 links, ( via enkele hekken ) langs de boerderij naar een oprijlaan van 700 meter. Aan het eind daarvan ligt De Grutto.
  • Vanaf Schiedam Nieuwland, neem tramlijn 21 tot eindpunt Woudhoek, dan nog 30 minuten lopen langs de Harreweg richting Delft ( Neem vrijliggend fietspad langs de weg ) tot bij nummer 27 rechts, ( via enkele hekken ) langs de boerderij naar een oprijlaan van 700 meter. Aan het eind daarvan ligt De Grutto.