Gezocht vrijwilligers voor de groenploeg.

Wil je graag je handen uit de mouwen steken en ben jij een natuurliefhebber? Dan zijn wij op zoek naar jou! Natuurkampeerterrein de Grutto is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het onderhoud van het terrein en onze klusploeg willen versterken.

Natuurkampeerterrein de Grutto is een prachtige groene oase, gelegen in een schitterend stukje natuur in Midden Delfland. Het terrein biedt ruimte voor kampeerders die op zoek zijn naar rust, stilte en de schoonheid van de natuur. Wij zorgen ervoor dat onze gasten kunnen genieten van een ontspannen en duurzaam verblijf midden in de natuur.

Als vrijwilliger op Natuurkampeerterrein de Grutto zijn er verschillende mogelijkheden waarin je kunt bijdragen. Zo zoeken we vrijwilligers voor onze groenploeg. Wij zijn er het hele jaar door op maandagochtend en houden ons bezig met het snoeien van struiken en bomen, verwijderen van onkruid, maaien van gras, onderhouden van paden en planten van nieuw groen.

Als vrijwilliger bij Natuurkampeerterrein de Grutto krijg je de kans om deel uit te maken van een gezellig en enthousiast team dat zich inzet voor het behoud en de ontwikkeling van dit prachtige stukje natuur en het kampeerterrein.

Daarnaast bieden wij:
– Waardering voor je inzet en 2 keer per jaar een vrijwilligersborrel
– Begeleiding bij de werkzaamheden
– De mogelijkheid om je kennis over de natuur en duurzaamheid te vergroten
– Een schitterende werkomgeving waarin je kunt genieten van de natuur
– Reiskostenvergoeding

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Kom gerust een kopje koffie drinken. Stuur dan een email naar martingrutto@nivon.nl of bel met 0623251354

Let op: deze functie betreft vrijwilligerswerk. Er wordt geen salaris geboden.

Voor informatie en aanmelding, stuur een E-mail naar