Kampvuurmuzikanten op de Grutto: zaterdag 20 juni 2020

Kampvuurmuzikanten op de Grutto: zaterdag 20 juni 2020

Het is inmiddels een gewoonte geworden. De Grutto doet mee met de Dag van de Kampvuurmuzikant georganiseerd door de Groene Koepel op zaterdag 20 juni.

Een kampvuur is haast niet weg te denken bij het overnachten in de natuur. Op bijna alle Natuurkampeerterreinen en GroepsNatuurkampeerterreinen is er de mogelijkheid om vuur te maken. Vaak pakt er iemand een gitaar, of wordt er samen gezongen. Het is een bijzondere manier van samen zijn die al ver terugvoert in de menselijke historie.

Een knisperend kampvuurtje is onlosmakelijk verbonden met kamperen op een Natuurkampeerterrein. Staren in het vuur, genieten van het buiten zijn, een goed gesprek en dat alles in een prachtige natuur. En om het af te maken: akoestische gitaarmuziek om bij weg te dromen of zachtjes mee mee te zingen.

Kampvuurmuzikanten gezocht!

Ben je muzikant en wil je meedoen aan De Dag van de Kampvuurmuzikant? Leuk! Ga dan vanaf 1 maart naar https://dagvandekampvuurmuzikant.nl/inschrijven  en meld je aan. Opgeven kan van 1 maart tot 1 mei. ATTENTIE:  op 1 maart komt het inschrijfformulier online

Blijven kamperen kan natuurlijk ook, reserveer wel tijdig een plekje via Zoek en Boek.

Wil je meer weten over de kampvuurmuzikanten elders zie https://dagvandekampvuurmuzikant.nl of https://www.facebook.com/dagvandekampvuurmuzikant/