Natuurkampeerterrein
De Grutto
Een gebied met veel bezienswaardigheden!
Direct reserveren
Natuurkampeerterrein
De Grutto
Een gebied met veel bezienswaardigheden!
Direct reserveren
Natuurkampeerterrein
De Grutto
Een gebied met veel bezienswaardigheden!
Direct reserveren

Omgeving

Natuurkampeerterrein “De Grutto” is gelegen in Midden Delfland. Een gebied met veel bezienswaardigheden, zoals Schipluiden, maar ook veel reactiemogelijkheden, zoals kanovaren. Op deze site vind je meteen een overzicht van een groot aantal wandel-, fiets- en vaarsuggesties.
WWW.MIDDENDELFLAND.NET

Een van deze wandelsuggesties is De Grutto-wandeling, die direct langs het terrein loopt over de eeuwenoude Tanthofkade, maar ook door het recent ontwikkelde natte Abtswoudse Bos. Je kunt vanaf internet zo een printje maken van de route.
WWW.KLIKPRINTENWANDEL.NL

Midden Delfland en het Westland is ook de plek waar de internationaal beroemde Westlandse Druif weer wordt gekweekt op o.a.
WWW.DRUIVENKWEKERIJ.NL

“De Vockestaert” is een vereniging voor agrarisch natuur- en wetenschapsbeheer in Midden-Delfland en omstreken. Deze zet zich in voor behoud van het karakterieke open polderlandschap in de omgeving.
WWW.VOCKESTAERT.NL

Hodenpijl is een oude buitenplaats, waar u nu bourgondisch kunt genieten. Smaak en diervriendelijkheid staan hier op hoog niveau.
WWW.OPHODENPIJL.NL

Andere interessante links zijn:

Nivon natuurvriendenhuis en -kampeerterrein “De Kleine Rug” ligt op een schiereiland aan de rand van de Hollandsche Biesbos. Het is alleen bereikbaar per boot, dus kijk daarom op
WWW.DEKLEINERUG.NL

Natuurkampeerterrein “De Grutto” is één van de vele natuurkampeerterreinen van Nederland. Maar er zijn er nog veel meer, kijk daarom ook eens op de site van deze vereniging.
WWW.NATUURKAMPEERTERREINEN.NL

Op deze site vindt u veel informatie over vogels, en wsat de vogelbescherming allemaal doet.
Kijk op: WWW.VOGELBESCHERMING.NL

Informatie

Natuurkampeerterrein De Grutto Abtswoude 27 A 2636 EE Schipluiden 1 april t/m 1 november
088-0990958 b.g.g. 088-0990978
Netwerk Nivonhuizen
Netwerk Natuurkamperen